tiistai 17. heinäkuuta 2012

Äispän tyttö!

Pieni esittely paikallaan, jos tänne joku tuttavapiirin (lue äidin) lisäksi eksyy.

Siitä tulikiiin Laauraaa...

Asun siis vielä Hyvinkäällä siippani kanssa, mutta ens kuussa me landepaukut roudaamme kamamme Helsinkiin. Vapaa-aika mulla koostuu lähinnä urheilusta, yleensäkin liikkumisesta, ystävistä, musiikista ja matkustelusta (tai lähinnä matkojen suunnittelusta..) Harrastan thainyrkkeilyä, jossa aiemmin kilpailinkin. Nykyään harrastelu on enemmän fiilispohjaista ja ohelle on tullut enemmän lenkkeilyä ja salia. Myös erilaiset lajikokeilut ovat saaneet lähiaikoina jalansijaa muiden lajien rinnalle. 

Alunperin blogista piti tulla pieni matkablogi, mutta aattelin ehkäpä jatkaa tätä vielä reissun jälkeen treeni- ja sitäsuntätäblogina..?

Eli oon lähdössä Thaikkuihin reppureissaamaan kuukaudeks, jonka takia pistin tän blogin pystyyn. Tai oikeestaan sen takia, että äispä velvoitti mua joka päivä soittamaan, missä päin painelen. Luistin velvollisuudesta, kiitos bloggerin! Nyt tietää äiti, missä päin voi ilmoittaa tyttärensä kadonneeksi, jos ja kun puhelimelle jotain tapahtuu. Lähtöön ois nyt kaksi viikkoa, joten pitää alkaa ehkä jonkin näköstä matkasuunnitelmaa rustailemaan!

Vähän matkakuumetta nostamaan muutama kuva edelliseltä Thaimaan reissulta!

Treenikuvia, muutama pulla sitten..


    Tiikkitemppeliä, Pattaya


     Treeniä..    No siinä se äippä!

Eli palailen reissusuunnitelman ja lähtöhypetyksen merkeissä!

-LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti