perjantai 20. heinäkuuta 2012

No siihenhän on vielä aikaa!


Kuulostaako tutulta? Itselleni ainakin.. Eli taas on jäänyt hommat vähän viime hetkeen, joten en varmastikaan saa aikaseks kyhättyä mitää tarkkaa matkasuunnitelmaa. Ompahan ainakin yksi jännitysmomentti lisää! Reilu viikon aikana pitää nimittäin mm. pakata kamppeet muuttoa varten ja hankkia työpaikka + kaikkea pikku sälää. Niin, ja käydä töissä. Tähän astinen matkasuunnitelma on vielä melko suurpiirteinen..Näyttää kovin siis siltä, että jätän matkaamisen Herran haltuun ja meen with the flow!
Listaan nyt kuitenkin mielenkiinnon herättäneitä paikkoja ja katson sitten paikan päällä mitkä on fiilingit.

Koillis-Thaimaa

  • Khao Yain kansallispuiso: aivan törkeen upeen siistin näkönen paikka! Tarkotus ois mennä pariksi päiväksi tonne tsippailemaan. Majoituksia löytyy Pak Chongin kaupungin ja puiston väliseltä maantieltä. Oppaitakin on mahdollista maksua vastaan saada opaskierrokselle. Pari kuvaa antaa hyvää käsitystä, kuinka hulppeesta paikasta on kysymys:

 djparadisetour.com
teakdoor.com

  • Nong Khai on rajakaupunki Thaimaan ja Laosin välillä. Rajalla on silta nimeltään Friendship Bridge, josta saa ostettua 30 dollari hintaan viisumin Laosiin!   • Si Saket on pikkukaupunki Koillis-Thaimaassa, jossa näkee varmasti paikallista elämää. Täältä voi tehdä hyvien liikkenneyhteyksien ansiosta retkiä myös lähikaupunkeihin.

  • Tad Tonin kansallispuisto sijaitsee (mikäli oikein järkeilin) Surinissa. Puisto on pieni, mutta varmasti upea. Puistossa on bungaloweja, joissa voi yöpyä.


Keski-Thaimaa
  • Bangkokissa en ajatellut kauaa viihtyä, ehkä pari päivää kierrellä paikkoja. Hyvät vinkit Bangkokissa palloiluun ovat tervetulleita!


  • Pahamaineinen Pattaya! Täällä sijaitsee tgainyrkkeilysali, jolla viime reissullakin käytiin treenaamassa. Tykkäsin kovasti salista, joten ajattelin nytkin käydä muutamat treenit vetämässä. Lisäksi ajattelin ottaa pariksi päiväksi lautan johonkin lähisaarelle. 

 Pattayan lähisaarelta, nimeä en tosiaan muista.


Treeeniä!

Loppureissun vietän varmaan Etelä-Thaimaassa, josta teen vielä oman postauksen ennen lähtöä.

-Laura
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti