torstai 8. syyskuuta 2016

LONDON BABY

Oho mikä comeback oli viimeks! Mut nyt tuli yht'äkkinen himo ja inspiraatio kirjottaa, varmaan koska työt loppu ja olkapää on vielä vähän tulehtunut niin aikaa on irronnut myös harrastuksilta. Ja kaikkia kivoja reissujakin tiedossa! Ja sit sellanen yks poika, johon rakastuin joskus tossa, niin sen kanssa muutetaan Sveitsiin ainakin talvikaudeksi. Joten siellä haluun ikuistaa kirjaimin ja kuvin ja videoin mun progression aloittelevana lumilautailijana. Pitänee siis vähän lämmitellä, että jaksaa sitten sormet syyhyten kirjotella.

Valmistaudun tässä juuri Lauran Spa:ssa Lontoota varten, niin kivaa lähtee minireissuun! Lento lähtenee viideltä ja meen tapaamaan mun kaveria Ashleyä, jonka tapasin Ausseissa, joka rakastui Byroniin ja joka jäi sille tielle ja tulee nyt käymään kotona Briteissä.

Kaikista eniten rakastan lentokenttäkahveja.


Translation: Comeback part 18283648404. I quit my job and my shoulder is little bit sore so can't even climb. So what to do with all this time that I have now? Write the blog? Go to London to see one of your best mate? Fuck yeeess! Getting ready at Laura's spa, can't wait to head to the airport and drink heaps of airport coffee.
ps. I can't write even in Finnish so don't mind if these translations won't make any sense.

Best regards
Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti