keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Lontoos on vaik mitä!

Viis päivää meni nopiaa! Oli huippua Ashleyn kanssa zippailla menemään ja olla osana niiden perheen arkea muutaman päivän. Tää oli nyt toinen kerta kun olin sen perheen luona ja jos pitäis kuvata niitä yhdellä sanalla, niin se olis: LAAVLEI.

Ekana päivänä käytiin vaan syömässä ja mentiin Ashleyn veljen luokse pariksi yöksi, koska Ashleyn äiti ei tiennyt ollenkaan Ashleyn tulleen kotiin ja se piti siis yllättää lauantaina pölähtämällä sen viiskymppisille. Siellä lymyiltiin ja käytiin kiertelemässä Lontoota ja syömässä ja juomassa ja syömässä taas. Syöminen oli iso osa koko reissua. Ja kahvi.

Lauantaina aamu alkoi sillai lepposasti; kahvia ja keksejä ja kasvonaamioita. Jätin Ashleyn toipumaan zetlaagista ja lähin juomaan lisää kahvia keskustaan. Ja tietysti kiertelemään kaikkia outdoor-kauppoja. Tarkotus oli katella uusia snoukkahousuja ja -takkia, mutta vähän huonolla tuloksella. Mut kahvittelu ja kaiken harrastuskaman hypistely näin rehellisyyden nimissä tuo jotain ihan älytöntä mielihyvää, vaikka ei mitään varsinaisesti löydäkään.

The big night oli sit illalla kun tehtiin täsmäisku Ashleyn kanssa syntymäpäiväjuhlille. Baarin piikin ansiosta jaksoin korkokengistä huolimatta moonwalkata, twistata ja tehdä herraties mitä muita galaksien räjäyttäviä tanssimooveja ihan hamaan valomerkkiin asti.

Aamusta ei sen enempää kun että aloin selvittelemään, että josko Lontoo tällä kertaa vois tarjota jotain muutakin kun vaan syömistä, juomista ja Big Benejä. Niin Lontoossahan vois tehä vaikka mitä aktiviteetteja. Mutta koska mulla oli vaan pari päivää aikaa, niin kaikki nää oli täyteen buukattuja. Eli kannattaa luultavasti buukata ihan hyvissä ajoin ennen reissua.

Jooga-tunteja:

Lontoossa on tosi paljon erilaisia jooga-tunteja ja workshoppeja. Kesällä kannattaa googletella puistojoogia, monesti saattaa löytää ilmaisiakin. Ja akrojooga-jameja eli myös aika runsain määrin! 

10 Alternative Yoga workouts in London
http://londonist.com/2014/01/altyoga

The Best Yoga Studios in London
http://theculturetrip.com/europe/united-kingdom/england/london/articles/8-london-yoga-studios-you-should-know/

Kajakointia:

Nää järkkäilee kajakkiretkiä Thamesissa ja vaikka mitä muuta. On yön yli kestävää retkeä ja yöuintia ja nuotioretkeä ym. Tosin vain tiettyinä päivinä, joten kannattaa buukata etukäteen.
https://secretadventures.org/adventures/

Kiipeilyä:

Tällänenkin tuli vastaan, eli parhaat seinäkiipeilypaikat Lontoossa

Nää muutamat olis etenkin kiinnostaneet. Pyöräretkiäkin järkätään Lontoossa aika paljon, jos ei jaksa busseissa körötellä. Kannattaa tsekata myös https://www.groupon.co.uk/vouchers/london, sieltä löytyy vaikka hur mycket kaikkea hauskaa tekemistä.

Kajakoinnin sijasta käveltiin vaan ympäri katuja ja käytiin vikana päivänä Camden Townissa. Siellä on aina jotenkin kiva tunnelma. Tässä vielä jotain silmiä hiveleviä selfieitä reissulta. Aijai.
NOI KUPLAT HYÖKKÄILI PÄÄLLE! MINUNKIN!
Olkapää pipinä voi antaa inspiraation kasvaa. Kalliot ja seinät, beware!

Good morning Ruislip!

Good morning diabetes!
Aina kiva nähä kavereita, joiden kanssa on joskus reissannut tai asunut jossain muualla. Tulee monesti jaettua sellasten ihmisten kanssa aika paljonkin.
Mutta nyt kimpsut kasaan ja telttaretkelle rauhoittamaan kaiken liikenteen ja metelin ja suurkylän runtelemia hermoja.

Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti