sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Lontoon tuliaiset itselleni

Pääasiallinen missiohan shoppailun suhteen oli löytää Lontoosta talvikaudelle jotkut laadukkaat rinnereleet. Ja hypistellä lautoja ja kartottaa vähän, millanen lauta olis mulle optimaalinen. Mähän en tiedä siis laudoista juurikaan yhtään mitään ja tän mun nykyisenkin laudan ostin summanmutikassa käytettynä netistä viime talven Levin reissun jälkeen. Muistan innostuneeni ihan tosi paljon laudalla menosta, vaikka vietinkin lähes koko ajan naama tai takapuoli rinteessä kiinni. Joten innoissani en malttanut silloin ottaa sen kummemmin selvää, vaan tärkeintä oli vaan päästä kokemaan vauhdin huuma poskilla ja tuuli tukassa. Tai läpimärät vaatteet loskaisessa rinteessä pyörimisen jälkeen. Niin tai näin.

No mutta! Niitä laskettelukauppoja olikin enemmän kuin osasin edes unelmoida ja en ehtinyt kaikissa käymään. Sitten se shoppailu meni vaan sellaiseksi maaniseksi hypistelyksi ja kauppojen setien ja tätien kanssa jutusteluksi. Ashley onneksi myös kielsi mua ostamasta housuja, koska sillä oli käyttämättömät ja tarpeettomat Benchin laskettelupökät, joissa on vielä laputkin kiinni. Joten kävikin niin että kelpo housut löytyi Ashleyn kaapista! Jesjes!

Tässä muutamia putiikkeja mitä kävin tsekkaamassa tai olisin halunnut ajan salliessa käydä tsekkaamassa:

Ensimmäisenä suuntasin Covent Gardeniin, koska siellä on oikein sellanen Outdoor-kauppojen keskittymä ja sinne pääsee näppärästi metrolla ja se on suhteellisen lähellä Oxford Streettiä.

 4 Mercer Street, Covent Garden
Löytyy myös joogastuudio
Snow+Rock
Snow + Rock oli aika fantsu! Sieltä löytyy kolme vaiko peräti neljä kerrosta kiipeilyrompetta, laskettelurmpetta, retkeilyrompetta, kaikennäköstä muuta ulkoilurompetta. Ja merkkejä on tosi kattavasti, mm. Suuntoa, Rabia, Mammutia, Ospreyta, Patagoniaa... Kurkkasin just mielenkiinnosta niitten nettikaupasta, niin näytti olevan +150 eri brändiltä hypisteltävää tossa liikkeessä. Ja palvelu oli ihan erinomaista! Neuvoja ja asiantuntevuutta löytyi :)


Muutamia lautoja, mitkä vois olla mun mittaselle, painoselle, taitoselle ja tyyliselle lautailijalle sopivia. En aiemmin oo tajunnut miten paljon asioita yhden laudan valitsemisessa pitää huomioida, jos haluaa saada parhaan mahdollisen hyödyn ja vastineen laudasta. 
                                                                                                        

Arc'teryx
Samalta kadulta löytyi Ryxin putiikki kans. Ja samassa yhteydessä pieni juoksurompe-kauppa!


Jack Wolfskin oli siinä kulmassa myös.
       

Blacks
Oxford Streetiltä löytyi sellanen Outdoor-kauppa ku Blacks, jossa oli loppuunmyynti ja KAIKKI vähintään -30% ja paljon vielä enemmällä alennuksella! Harmitti ihan hulluna kun en oikein tarvinnut mitään :D Mutta löysin Icebreakerin merinovillaisen t-paidan (ei voi koskaan olla liikaa), joka oli kans -50 % alennuksessa! Täältä löyty Berghausia, North Facea, Merrelliä, Salomonia, Mountain Hardwearia, Columbiaa...


Lillywhites
Löysin täältä USA pro-merkkiset joogapökät, jotka jo ratkes persauksista! Syytä aina pökiä, elä persauksia.
Muuten kai ihan kelpokauppa, josta löytyy kaikkea urheilujuttua. Kenkäosasto on aika hyvä!Putiikkeja, jotka jäi odottamaan seuraavaa kertaa:

Snowboard Asylum
Tower House,
10-12 Southampton St, 
Covent Garden

  Ellis Brigham Mountain Sports
Näillä on 7 liikettä Lontoossa, eli jos hävettää hypistellä monta tuntia samassa liikkeessä, niin voi kätevästi vaihtaa liikettä ja piinata muitakin työntekijöitä.

Primarkkihan oli pakko käydä kattomassa ja sieltä löytyi ihan perus treenitoppia ja paitaa edullisesti.

Joonakselle tuliaispaita. On vaikee ostaa paitaa ihmiselle, joka on laiha ku mikä mut 2 metriä pitkä. Napapaita vai teltta? Mä luulen, että se persauksien ratkeaminen tapahtu tän liikesarjan aikana. Kenties keskimmäisessä?Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti