torstai 16. elokuuta 2012

Fisuja!

Maanataina piti tosiaan mennä illalla torille, mutta olin ihan naatti ja laiskotutti sen verran, että riippukeinu houkutti enemmän. Kävin sitä snorklausta koettaa, mutta vesi oli niin alhaalla, etten päässy semmosen pöpelikön yli kattoo koralleja ja fisuja.

Tiistaina aamupalan jälkeen lähin kävelylle kaupunkiin ja kun vastaan tuli thaihierontapaikka, ei tarvinnu montaa kertaa miettiä mennäkö vai eikö. Tunnin öljyhieronnan jälkeen olin kuin uudesti syntynyt! Kävin hieronnan jälkeen vähän ostoksilla ja syömässä. Viimeksi kun oltiin Thaimaassa, en oikein osannu tinkiä. Vaan nyt oon ku mikäki! Tuntuu tosin hassulta tingata viimeseen hengenvetoon jostain 50 sentistä.. Ilalla resortilla törmäsin taas Paolaan, Fabioon ja Rayhin. Syötiin ja siirryttiin illalla rantabaariin muutamille. Ray ja Paola on matkustellu melko paljon ja on kiva kuunnella niitten juttuja maailmalta, iskee tosin vaan syvä kateus. Matkajalka alkaa vipattaa vaan entistä pahemmin. Paola ja Fabio kutsu mut Italiaan syömään omatekoista lasagnea ja pizzaa. Hyvän ruuan perässä vaikka maailman ääriin! Keskiviikkona Fabio ja Ray lähti sukeltamaan ja me hengailtiin Paolan kanssa biitsillä koko päivä. Yliarvioin rusketukseni ja en muistanu taaskaan aurinkorasvaa, nyt punoittaa reidet ja nenä. Nähtiin muuten kuollut, en muista nimeä, mutta näyttää vähän sellaselta läpinäkyvältä rintaimplantilta! Ja kun ne pistää ni polttelee. Kaikenmoisia täällä.. Illalla kun noi sukeltajat tuli takas, lähettiin porukalla sinne näköalabaarille kattomaan auringonlaskua. Tultiin vielä syömään ja Ray näytti kuvia niitten sukellusreissulta. Mä niin haluun tulla tänne suorittaa sen sukelluskurssin ja sukeltelemaan seuraavalla kerralla! Tänään on ollu aika kuuma ja sattuneesta syystä en halua auringon alla lööbailla, joten vanha kunnon riippukeinu on ollu taas pelastus! Lähetään kohta kalamarkkinoille ostmaan kalaa, hiiliä ja foliota. Thainainen täältä resortilta lupas, että voidaan (tai siis ne voi :D) grillata meijän kalat! Mä en kyllä tunnista muutaku muikut, lohen ja tonnikalapurkit. Ja muikutki menee sekasin silakoitten kanssa, joten saa nähä minkä lahnan mä sieltä saan mukaani.

Ää tänään on jo torstai ja lauantaina on lähtö Bangkokiin, oisin voinu kyllä vähän pidempääkin olla täällä. Voi olla, että junaan tulee jokin vika matkalla Pak Chongista lentokentälle sillon keskiviikkona..

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti