maanantai 6. elokuuta 2012

@ Koh Tao

No nyt on rennommat maisemat! Ihanaa  olla täällä ton Bangkokin jälkeen. Varsinkin toinen ilta Bangkokissa oli ihan hirvee. Kirjauduin pois hotellilta joskus viiden-kuuden maissa ja jäin rinkkani kanssa pyörimään samaiselle kadulle. En ollut pystynyt syömään oikeen mitään ja juominenki vähän unohtui... Olin valvonu koko edellisen yön ja sitä edellisen olin lentokoneessa nukkunu huonosti muutaman tunnin. Jäin sit jossain vaiheessa istuskelemaan siihen paikkaan, josta piti olla nouto 20.00. Kello tuli kaheksan, ketään ei näy, 20.15 ei vieläkään, 20.30 ei vieläkään.. Sit vihdoin pieni thaimaalainen mies tuli ja viitto mua seuraamaan sitä. Siinä mä sitte seurasin sitä vikkelää miestä pitkin alueen katuja ja tultiin jollekin toimistolle. Mies livahti Bangkokin pimeyteen. Menin toimistolta hakemaan lipun ja jäin toimiston ulkopuolelle seisomaan. Vieressä seisova thainainen osoitti viereistä katua ja oletin, että bussi varmaan lähtee sieltä. Mikä helpotus, ku näin bussit vähän matkan päässä! Muttaa liian aikaisin huokasin.. Olin viemässä rinkkaa bussin tavaraosaan, kun siinä oleva mies elehtien selitti, että mene seuraavaan bussiin. Seuraavalla bussilla elehdittiin, että mene edelliseen bussiin. Löin siis hanskat tiskiin, enkä menny minnekkään vaan jäin nököttämään kadun reunalle. Ja niinhän ne asiat taas järjesty, n 20 min päästä tuli uus bussi, johon jopa mut ja mun rinkka huolittiin kyytiin. Sen hirveän hotellin ja muutenkin Bangkokin, syömättömyyden, janon, rinkka ja reppu selässä hikisenä vaeltelun ja väsymyksen jälkeen oli niin voittajafiilis istua ilmastoidun bussin perälle (jossa ei istunu mun lisäks muita), kaivaa omenat ja vesipullo repusta, laittaa penkki makuuasentoon ja napit korville. Siinä sitte kuuntelin hyvää musiikkia ja kattelin yötaivasta. Jossain vaiheessa sain pari tuntia  nukuttuakin.

 Bussi saapui kaupunkiin, jonka nimeä en nyt muista, joskus viideltä aamulla. Jäin rannalle juomaan kylmää cokista ja kattelemaan auringonnousua. Vitsi mikä fiilis! N. kaheksalta lähti paatti kohti Koh Taoa. Perillä paatti oli kymmenen pintaan. Otin ekan huoneen mikä vastaan tuli, tää on jo paljon parempi :D Jätin kamat, otin suihkun (mmmm) ja lähin yhelle biitsille.  Seuraavana päivänä lähin aamupalan jälkeen kävelee ja kattelee paikkoja.

 Jossain välissä tuli vastaan seuraava näky:Jäin sit tolle pikkurannalle lööbailee muutamaks tunniks ja tapasin Johnin, englantilaisen, ehkä viiskymppisen musiikinopettajan. Juteltiin pari tuntia ja kun olin lähössä, se pyys mua viel syömään sen ja parin ranskalaisen kanssa illalla. Haha, muut nuoret bilettää ja käy fullmoonparteyssa ja mä kahvittelen ja hengailen eläkeläisten kanssa :D Menin sit illalla Johnin, Ericin ja Charloten kanssa syömään ja yhille. Ranskalaiset oli vähän nuorempia jo, ehkä kolmekymppisiä.


Lähen huomenna heti aamusta snorklailee koko päiväksi ympäri saarta, ei malta oottaa!

-Laura

1 kommentti:

  1. Ihanaa lukee näitä juttuja :) ei oo tylsää? Joo mökötät vaan loppuloman jossain hikisessä hotellihuoneessa ;)
    mieti että kohta viikko jo takana! aika menee nopeesti! :D
    Kiva kun saat laitettua kuviakin näin paljo, voi vähän päästä tunnelmaan mukaan.

    VastaaPoista