sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Bali on best

Keskiviikkona lähettiin Jesuksen ja Joen kanssa katsastamaan apinatemppeliä ja siellä järjestettyä indonesialaista tanssiesitystä. En ole suuri turistinähtävyyksien ystävä, mutta oli ainakin mukavat näkymät temppeliltä ja auringonlasku oli myös varsin hieno.

No tietenkin onnellinen, ruokakin oli tuossa vaiheessa vielä tulossa.
Joe ja Jeeesus


Illalla ystäväni Suomen maalta saapui myös Balille ja päätettiin lyödä hynttyyt yhteen. Tää ystävä on ollut Ausseissa hyvän tovin, joten oli paljon kuulumisia vaihdettavana. Molemmat ollaan Hyvinkäältä kotoisin, joten piti pitää pieni Hyvinkää-reportaasi. Mm. montako kauppaa uudessa kauppakeskuksessa on mennyt konkkaan ja että Tuksua on nähty Hyvinkään yöelämässä useaan otteeseen. Ilta oli varsin mukava. Tosin olin myös varsin väsynyt, joten menin melko aikaisin nukkumaan.

Seuraavana päivänä tutustuin saksalaiseen Barbaraan ja lähdettin porukalla viettämään päivää piitsille. Kovasti olin aikeissa surffata, mutta laiskottelu vei voiton. Hyvää ruokaa, hauskaa seuraa, herrkullista ruokaa ja upea auringonlasku; näistä on hyvä päivä tehty. Niin ja mentiin illalla vielä kuuntelemaan livemusiikkia ja tanssimaan.

Perjantaina mentiin vihdoin surffaamaan Barbaran kanssa! Jossain välissä vain pötköttelin laudan päällä ja joku indonesialainen surffaripoika tuli kysymään multa, että oonko ladyboy!! Sitten se hihitteli ja sanoi jotain mun äänestä :D Uskomatonta meininkiä! Tosin ladyboyt täällä ovat sangen kauniita, joten ehkä se oli vain kohteliaisuus. Oli niin hauskaa, vaikka olinkin ihan kolhuilla surffauksen jälkeen. Illalla mentiin taas keikalle ja tosi hauskaan reggaebaariin. Baarin jälkeen mentiin syömään paikallista herrrkua, eli ikään kuin riisipuuroa, johon sekoitetaan kanaa, vihanneksia, keittoa... Näyttää jokseenkin oksennukselta, mutta on tosi hyvää. Puuron jälkeen lähdettiin jatkoille indopoitsujen kanssa, jotka työskentelee siellä meijän hostellilla. Niitten talo oli aikamoinen poikamiespoxi; 15 poitsulia asuu muutaman huoneen talossa. Mutta niillä on sentään uima-allas. Kaikki oli tosi väsyneitä, kikateltiin kuin pikkulapset koko yö ja aamu.
Oivoi, aika hyvää ruoka täällä

Niin kuin paidasta voitte lukea, mut on ylennetty jo surf coachiksi


Nelly tässä naatiskelee
Barbara ja Nelly
JatkojuhlatLauntai on nyt ihan hämärän peitossa, mutta kai me oltiin vaan rannalla ja illalla tais olla grillipileet hostellilla. Joo, eli ihan vain rentoilua.
Hostellilta
Nellyn varpasetSunnuntaina mentiin taas surffaamaan porukalla. Sain jopa muutaman hyvän aallon! Loppupäivä pelattiin jalkapalloa rannalla ja surffailtiin skimboardilla (nyt en ole ihan varma, oliko toi se laudan nimi), leikittiin hiekkasotaa näin aikuiseen makuun, tehtiin kärrynpyöriä, otettiin uintikisoja ja laulettiin aallokossa. Kovan kuntoilun jälkeen lähdettiin hostellille syömään ja huisin isoon yökerhoon (SkyGarden) tanssimaan. SkyGardenissa oli ilmeisesti 7 kerrosta, joista ylin oli katolla. Oli upeet näkymät!
Bader ja RiccieMeikä pelaa jalkapalloa. Suomi ei ollut tälläkään kertaa kärjessä.Huomatkaa Bader taka-alalla, aikeissaan aloittaa hiekkasota.


Välillä pitää nääs vähän hullutella

Bader 1 -Laura 0

Bader 1 -Laura 1

Ensin heitetään näin skimboard matalaan rantaveteen...

...sitten hypätään

...sitten vain liu'utaan, kas näin!

...tai soitetaan ilmakitaraa


Meikun ja Henrietan tanssimuuvit
Maanantaina oli taas laiskottelupäivä piitsillä :D Oli kovin kuuma, joten menin aaltoihin vähän uiskentelemaan, kun minun uusi indonesialainen kaiffari meni surffaamaan. Indonesialainen heitti jossain välissä mulle laudan, jossa ei ollut sitä jalkanarua. Eihän minulla ollut edes surffauspaitaa päällä, mutta päätin silti esitellä vähän taitojani. Nappasin tosi hyvän aallon ja pääsin seisomaankin! Sitten nousin hyvin ylpeänä vedestä ja huomasin, kuinka pari surffaria katseli kateellisena upeaa taidonnäytettäni. Mutta kappas, bikinithän ne vain oli vähän rempsallaan. Surffailut oli surffailtu siltä päivältä. Auringonlaskun jälkeen vietettiin mukava ilta hostellilla. Opettelin puhumaan mm. indonesiaa ja yllättävän pitkiä keskusteluja saan jo aikaiseksi.
Yritin paeta töiltä Balille, ei onnistunut.

Degel

Lexie ja Mathias

TequilasunsetNyt taisi tulla aika hajanaista tekstiä. Täällä kyllä katoaa kaikki rutiinit, ajantaju ja huolet. Mulla on tällä hetkellä jo yksi rasta takaraivossa, kun oon unohtanu harjata hiukset. Viimeksi taisin nähdä harjan kaksi viikkoa sitten. Eli hyvin kulkee!!

Laura

1 kommentti:

  1. Tästä tekstistä jäi mieleen.. hyvä ruoka, ladyboy, NÄÄS (ehkä muuten parhain sana ikinä), hulluttelu, surffaus, bikinit rempsallaan, rasta.. ja ennen kaikkea ihanat eläväiset kuvat ja hyvä meno! Keep on going! :)

    VastaaPoista