maanantai 23. joulukuuta 2013

Sataa,sataa, ropiseee

 Sadekausi saapui Balille. Mutta ei haittaa, itseasiassa surffaaminen ja uiminen on aika huisin hauskaa sateella! Oltiin eilen koko päivä rannalla surffaamassa, aallot olivat kyllä vähän turhan suuria meikäläiselle. Aina kun yritin napata aallon, aalto vain imaisi mut ja mun laudan sisään, aika pelottavaa. Eilen oli myös Barbaran siskon Eiken viimeinen päivä, joten lähdettiin Dimaksen, Bernien ja Donnien kanssa heittämään Aikaa lentokentälle. Huonoin puoli reissaamisessa on ehdottomasti jatkuvat hyvästelyt. Oon jo nyt ihan kyllästynyt siihen, kun tapaa superhyviä tyypelöitä ja melkein samantien joutuu sanomaan heipat. Ihan mälsää. Mutta toisaalta, ompahan hyvä syy reissata lisää, kun on kaiffareita ympäriinsä.Surffiopettaja Mario

Sadekaudella turvallisuus ennen kaikkea

Ihana Rama Lähettiin lentokenttäreissun jälkeen vielä syömään saksalaisen Homan ja indonesialaisten Einiin, Donnien ja Raman kanssa. On ollut tosiaan tovin vähän ongelmia vatsan kanssa ja nyt alkaa helpottamaan, joten tuntuu niin hyvältä taas syödä muutakin kuin Imodiumia ja maitohappobakteereja. Pari viikkoa sitten Nelly kertoi kärsivänsä myös "vatsaongelmista" ja meikäläinen ylpeenä kertoi, kuinka mulla ei oo ikinä mitään vatsaongelmia, enkä käytä käsidesiä ja voin syödä mitä vaan ym. Ja kuinkas ollakaan, muutama päivä myöhemmin sain kokea karman suloisen koston. Ja suloinen  kosto kesti vielä reilu viikon. Nyt en todellakaan tiedä, miksi jaan julkisesti informaatiota mun ruuansulatusongelmista, mutta olkaa hyvät kuitenkin.


Enie ja Homa

Vähän väsytti..

11 tunnin yöunien jälkeen heräsin kitaran soittoon ja sateen ropinaan, mun kaksi lemppariääntä eli ei hullumpi herätys. Päätin heti aamulla, että tästä päivästä tulee laiskottelupäivä. Hyvin on tähän mennessä sujunut, aamulla istahdin sisäpihalle koneen ääreen syömään aamupalaa,  kuuntelemaan musaiikkia ja googlettelamaan googletuslistaa läpi. Tässä samassa tuolissa olen nyt istunut n. 6 tuntia. Seuraavaksi listalla vuorossa hindulaisuus, koluttuna on tähän mennessä Skandinavian määritelmä, voiko apinat olla alkoholisteja (vastaus on, että kyllä voi) ja kuinka paljon maksaa kissankakkakahvi Suomessa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak). Maistettiin kissankakkakahvia Lovinassa, oli oikein herrrrrkullista. Lovinan reissusta myöhemmin! Taidan lähteä hakemaan suklaata kaupasta, sopii laiskottelupäivään kuin etusormi nenään!

Ainiin! Ei ole ollutkaan totaalinen laiskottelupäivä, tehtiin origameja sekä veneitä ja uitettiin niitä sisäpihan lammikoissa.

Donnie ja Donnien upea luomus

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti